De beste cadeautips voor lopers op een rijtje!

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor een loper of sportieve vriend(in)? Dan maken we je zoektocht wat makkelijker met volgende cadeutips.
1. Een abonnement op running.be magazine 
Lezen over lopen is (bijna) net zo leuk als lopen zelf. Zoek het dus niet te ver en geef een abonnement op running.be magazine cadeau. Jouw loper krijgt zes keer per jaar (tweemaandelijks) het nieuwste nummer in de bus voor een nieuwe dosis loopinspiratie. Als je nu een abonnement neemt, krijg je er bovendien een BUFF Face Mask gratis bij. Zo heb je meteen twee cadeaus om te geven! Ontdek hier onze diverse abonnementsopties. 
2. Veilige gadgets voor donkere dagen 
Een lichtje krijgen in deze donkere tijd van het jaar doet iedereen plezier, en zeker lopers die hun trainingen geregeld in het donker afwerken. Om jouw loper van de nodige veiligheid te voorzien, kan je kiezen uit verschillende opties: denk aan vesten met LED-verlichting, reflecterende strips, knipperende lichtjes of hoofdlampen. Onze aanraders? Wowow is specialist in reflective wear en biedt een divers assortiment voor lopers. Voor zij die ook vaak op slecht verlichte paden of naar een donker bos trekken, komt een (nieuwe) hoofdlamp wellicht ook van pas. Daarvoor tippen we de nieuwe BioLite Headlamp 750. Deze sportieve lamp heeft zowel een lichtje voor- als achteraan, is kantelbaar en met een USB eenvoudig te herladen. 
Prijzen Wowow: tussen 15 – 35 euro – Hier verkrijgbaar 
Priis BioLite Headlamp 750: 119,95 euro – Hier verkrijgbaar  
3. Een start 2 run abonnement (ook voor ervaren lopers!) 
Wil je iemand motiveren om in 2021 ook de loopschoenen (vaker) aan te trekken en hem/haar overtuigen van de heilzame kracht van jouw geliefde sport? Geef dan een Start 2 Run-abonnement cadeau. Onder begeleiding van de motiverende stem van Evy Gruyaert bouwen beginners niet enkel verantwoord op naar 5 km, maar kunnen ook ervaren lopers gestructureerd verder trainen voor een 10 km, 10 miles, halve en zelfs volledige marathon. Dit abonnement kan je dus perfect ook schenken aan iemand die al jaren loopt en klaar is voor een volgende uitdaging.
Prijzen maandabonnement tussen 1.99 en 3.49 euro & jaarabonnement tussen 9.99 en 27.99 euro – Hier verkrijgbaar.
 4. Fitnessbox voor thuis
In deze tijden, waarin de fitnesszaken gesloten zijn en alle fitnesscursussen zijn afgelast, is het belangrijker dan ooit om ook thuis fit te blijven. BLACKROLL ontwikkelde een handige set met verschillende fascia tools om je spieren te masseren en te versterken. Met deze samengestelde set (met o.m. de Standard Foamroller, Mini Flow, Duoball & Loop Band) breng je de fitness tot bij iemand thuis. 
Prijs: 59,90 euroHier verkrijgbaar
5. Multifunctioneel loopaccessoire
Tijdens de koudere maanden is een buff geen overbodige luxe. Je kan het kledingstuk dan ook op verschillende manieren gebruiken: als muts, masker, haarband, sjaal, polsband, nekwarmer, … De Original BUFF is een ware klassieker. Het model is volledig naadloos met een ademende stof die koude en wind tegenhoudt. Ook biedt de BUFF een hoge mate van bescherming tegen schadelijke UV-straling, zodat je van de (winterse) zon kan genieten en toch beschermd bent. 
Prijs: 17,96 euro – Hier verkrijgbaar 
6. Een inspirerend loopboek 
Van motiverende loopverhalen tot boeken met de beste looptips of lekkere recepten voor sporters. Iedere loper is blij met extra leesmateriaal over zijn/haar favoriete hobby. In dit artikel sommen we 10 toppers op. Lees- en loopplezier verzekerd.
7. Onmisbare klassieker
Met een paar goeie loopsokken doe je nooit iets verkeerds. Kwaliteitsvolle loopsokken komen altijd van pas. Bovendien maak je het jezelf niet onnodig moeilijk, want je hoeft er geen tientallen winkels voor af te schuimen. Byebye eindejaarsstress!
8. Sportoortjes mét een persoonlijke touch 
Heel wat lopers werken hun trainingen met muziek af. Goede, nieuwe sportoortjes staan dan ook vaak op het verlanglijstje van de loper. Kies voor specifieke sportoortjes die zweetbestendig en draadloos zijn. Om je cadeau wat te personaliseren, kan je een eigen playlist aanmaken met de favoriete (loop)nummers van hij/zij die de oortjes krijgt. Inspiratie voor de beste loopmuziek vind je op het running.be Spotify account
9. Cadeaubon van de loopspeciaalzaak 
Weet je echt niet wat te geven of heb je schrik om een foute keuze te maken? Dan zit je met een cadeaubon altijd goed. Loopspeciaalzaak runners’ lab heeft en ruim assortiment aan loopschoenen, 
-kleding en -accessoires. Kortom: jouw loper vindt sowieso wel iets naar zijn/haar zin … en kan met die nieuwe outfit meteen gemotiveerd het nieuwe jaar starten! 
In het nieuwste running.be magazine geven we je nog meer inspiratie om lopers deze kerst (en in de toekomst) mee te plezieren. Ons laatste nummer van 2020 ligt nu in de winkelrekken. Je kan het artikel ook hier digitaal lezen.

Null

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.