Aurélie en Tessa winnen ASICS Live Running Casting

ASICS organiseerde afgelopen lente een 'Live Running Casting'. De Engelse Tessa en de Franse Aurélie kwamen als winnaressen uit de bus en mochten onlangs poseren voor de AYAMi-lente/zomer campagne.

De Engelse Tessa is één van de twee laureaten van de Live Running Casting. (foto asics)

De allereerste ASICS ‘Live Running Casting’ werd afgelopen april in Parijs gehouden. Een team van professionele fotografen legden alle vrouwelijke deelnemers aan de Paris Marathon op de gevoelige plaat vast wanneer ze langs één van de AYAMi-castingpunten op het parcours liepen.

De foto’s werden beoordeeld door een deskundige jury. Deze lette vooral op de kracht, vastberadenheid en rauwe emotie die uit de foto’s sprak.

Drie finalisten werden vervolgens uitgenodigd voor een speciale AYAMi pre-selectie fotoshoot eind juni in Amsterdam. Omdat de jury het te lastig vond om te kiezen, werd besloten niet één, maar twee winnaressen te selecteren. 

Uit de ruim 1.500 deelnemers werden uiteindelijk Tessa uit Groot-Brittannië en Aurélie uit Frankrijk door ASICS uitgekozen om model te staan voor de 2011 lente/zomer campagne van AYAMi. De campagne met de twee dames is geschoten op verschillende locaties in het hart van Parijs en wordt begin 2011 gelanceerd.

De Engelse Tessa: “Tijdens de shoot moest ik continu een stuk hardlopen en dan weer stoppen voor een paar foto’s. De uitputting die je op de foto’s ziet is dus echt. Ik vind het een top concept en ik kan niet wachten om mezelf terug te zien in de campagne.”

De Franse Aurélie is het ermee eens: “Ik vind het fantastisch dat ASICS echte vrouwen de kans geeft het gezicht te zijn van AYAMi. Ik had nooit gedacht dat ik zou winnen. Ik ben zo blij!”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.