Asics lanceert praktische trailschoen

De GEL-Fujirado rekent af met onderweg veters strikken, heeft een perfecte pasvorm en zorgt voor voldoende stabilitieit. Zo trotseer jij veilig en zonder ongemakken eender welke trails.
Een trail vraagt veel van de loper én van zijn loopschoen. Een aangepast model is dan ook geen overbodige luxe om veilig en comfortabel over oneffen terreinen te lopen. Ook Asics weet dat trailschoenen precies de juiste tegendruk moeten geven en ontwikkelde na twee jaar lang onderzoek de ‘GEL-Fujirado’.
Handig aan deze trailschoen is het Boa-systeem: een techniek die garant staat voor een veilige en comfortabele pasvorm, waardoor je meer stabiliteit ervaart en efficiënter loopt. Hierdoor hoeft ook traillopen in natte en modderige omstandigheden geen extra zorg te zijn. Met de Boa-techniek verminder je namelijk eenvoudig de spanning van je gestrikte schoen via de quick release – geen overbodige luxe als je weet dat elke bocht naar rechts of links voor meer spanning zorgt.
En de schoen bevat meer geteste en efficiënte trailtechnieken. Naast de SPEVA tussenzool (die voor een optimale demping zorgt), loop je dankzij de lage hielkap (8 mm) ook gecontroleerd naar beneden. Voldoende grip krijg je dankzij het tractiepatroon en de stevige buitenzool, de MONO SOCK-upper en de (teen)versteviging garanderen een optimale bescherming tegen het ruwe terrein.
Iets voor jou? De GEL-Fujirado is verkrijgbaar bij Asics retailers en op Asics.nl en kost 140 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?