Anita lanceert elegante & comfortabele sporttop voor loopsters

Lopende vrouwen houden van comfortabele, performante sportkledij die er liefst ook elegant en stijlvol uitziet. Dat hebben ze bij Anita goed begrepen! Het sportmerk lanceert een korte top met ritssluiting. Zo zie je er als running lady très fashionable uit… want kort is in, voor moest je ’t nog niet weten. Je kan de top dragen in combinatie met een sportbeha, wat zorgt voor extra veel steun. Goed nieuws voor dames met een grotere cupmaat!

Zoals steeds bij Anita is ook deze top gemaakt van zeer degelijk materiaal. Stevig kettingtricot met geïntegreerde gaatjes zorgt voor perfecte steun en een aangename lichaamstemperatuur. De T-rug zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. De top heeft een praktische sluiting: eerst fixeer je hem met een haakje om daarna de rits te sluiten op een zachte onderlaag. Zo is het zeer prettig om te dragen zonder dat je de rits voelt prikken op je huid.

Denk jij wat wij denken? Deze Anita top is ideaal voor zalige zomerse loopjes! Je kan meer foto’s bekijken via de site van Anita, waar je het product ook kan kopen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?