Allereerste Battle of Thor nu zondag volledig volzet!

Nu zondag 6 september vindt de allereerste Battle of Thor plaats in het Genkse Thor Park. Er waren veel meer kandidaat-deelnemers dan beschikbare plaatsen, het evenement is sinds eind juni dan ook helemaal volzet.

Het parcours oogt zeer spectaculair en loopt langs de loodzware mijnterrils van As én door het stadion van KRC Genk. Start en finish liggen in Thor Park, het nieuwe technologiepark dat in volle ontwikkeling is op de oude mijnterreinen van Waterschei. Als enige in de Spartacus Series wordt er bij de Battle of Thor naast een langere omloop van 12 km met 18 hindernissen ook een kortere afstand van 7 km met 14 hindernissen aangeboden. Zo kunnen ook minder geoefende deelnemers van deze spectaculaire loopdiscipline proeven.

De afgelopen weken werden al tal van obstakels bekend gemaakt. De deelnemers zullen hindernissen met ronkende namen als “Terrilfying“, “Fooorzaa” en “Muddylicious” moeten overwinnen. Heel wat hindernissen blijven een verrassing tot op de dag zelf. De reeds gekende obstakels vind je terug op www.spartacusseries.be.

Wie er nog graag bij had willen zijn nu zondag is hopeloos te laat, want alle beschikbare plaatsen zijn sinds eind juni de deur uit. Inschrijven ter plaatse kan dus niet meer, maar supporteren en meegenieten van de geweldige sfeer kan uiteraard wel.

Deelnemers kunnen zondag vanaf 11u hun deelnamepakket afhalen aan de inschrijvingstenten in Thor Park, vlak bij de start en finish. Om het comfort van de deelnemers op het parcours zo groot mogelijk te maken, zal er in waves van 250 lopers gestart worden. De deelnemers aan de 7 km en de 12 km starten apart. De eerste wave van de 7 km start om 13u, de eerste wave van de 12 km om 14u. Het startschot van de eerste wave wordt gegeven door Wim Dries, burgemeester van Genk.

Iedere deelnemer krijgt een uniek Battle of Thor T-shirt en een prachtige medaille aan de finish. Voor supporters is de toegang gratis.

Battle of Thor praktisch

Zondag 6 september

Event site: Thor Park, André Dumontlaan, Genk
Parking: stadion KRC Genk

Afhalen inschrijvingen: vanaf 11u
Start eerste wave 7 km: 13u
Start eerste wave 12 km: 14u
Start laatste wave: 15u38

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?