AG Brussels 10 miles is opnieuw een groot succes!

Op zondag 31 maart werd in Brussel de tweede editie van de AG Brussels 10 Miles gelopen. Met de AG Duorun stond er een nieuw concept op het programma.

De AG Brussels 10 Miles, de opvolger van de Brussels 10k, stond in het teken van de AG Memorial Van Damme. De deelnemers konden zich een échte topatleet wanen met start en aankomst op de piste van het Koning Boudewijnstadion. Er kon bovendien voor het eerst kennis gemaakt worden met de AG Duorun. Loper 1 legde zich hierin toe op de 10 miles (16km) en loper 2 pikte dan halverwege het parcours in om samen de laatste 8km af te leggen. Daarnaast stonden natuurlijk de klassieke 10 miles en 5 miles op het programma.

Op de plek van instappen bij de Duorun had sponsor AG nog voor een leuke verrassing gezorgd. Aan de AG Cheering Lane zorgden een MC en een DJ voor de nodige animatie, waaruit de deelnemers energie konden putten. De AG Brussels 10 Miles is een evenement voor iedereen. Dat werd nog maar eens in de bloemetjes gezet door vader en zoon die beslag legden op de tweede plek in de AG Duorun!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?