4 lichtgevende lopersgadgets op een rij

Licht geven in het donker is als loper heel belangrijk. En dan kunnen deze 4 gadgets zeker van pas komen.

Verwar Nathan vooral niet met Natan, het modehuis dat stijlvolle vrouwenkleding ontwerpt en waarvan koningin Mathilde fan is. Nathan is voor lopers veel interessanter. De producten van dat merk zijn niet alleen een pak goedkoper, maar ze zijn ook functioneel in deze periode van het jaar. In deze fotoreeks hebben we er 4 op een rijtje gezet, inclusief prijzen. Hieronder vind je meer uitleg.

De Lightspur is een gadget dat je aan de achterkant van je schoenen bevestigt en licht geeft in verschillende standen en kleuren. De fleece muts bevat ledverlichting (wit vooraan, rood achteraan) en reflecterende details aan de zijkant om de zichtbaarheid te bevorderen. Ook op de handschoenen integreerde Nathan ledlampjes. Op de duim, wijs- en middenvinger vind je Tec-touch-stof. Handig voor lopende smartphonegebruikers, want je hoeft je handschoenen niet meer uit te doen om je toestel gemakkelijk te bedienen. De hoes van de handschoenen gebruik je als het barkoud is. Heb je ze onderweg niet meer nodig? Dan berg je ze op in het zakje boven op de handschoen. Tot slot is er de Lightstreak Vest, waarmee je tot 366 meter goed zichtbaar bent. De pasvorm pas je eenvoudig aan, waardoor de bewegingsvrijheid niet in het gedrang komt.

De producten van Nathan zijn verkrijgbaar bij outdoor- en sportwinkels en via webshops. Op www.technolyt.nl vind je ook meer info.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?