3e Ultra Runners’ Talk: hét event voor de kilometervreters

Wat na die 42,195 km? Dat is de centrale vraag van de Ultra Runners' Talk op zaterdag 23 november. Loopspeciaalzaak Runners Lab organiseert, in samenwerking met Hommes Fort Foundation, een sprekersavond om de ultraloper op allerlei vlakken te adviseren.
Op zaterdag 23 november zakken er opnieuw heel wat ervaringsdeskundigen en experts naar de Thomas More Hogeschool Mechelen af voor de derde editie van de Ultra Runners’ Talk. 
Aanwezige lopers mogen zich dus verwachten aan inspirerende keynotes en infosessies, want hoe breng je zo’n uitdaging tot een goed einde? Hoe train je verantwoord? Wat eet je het best voor, tijdens en na de loop? Welk materiaal heb je nodig? Slechts enkele vragen die op zaterdagavond uitgebreid aan bod komen. Tijdens de Ultra Runners’ Tombola maak je bovendien kans om mooie prijzen te winnen van de eventpartners als Camelbak, Salomon, Brooks running, … . 
Of je nu een ervaren ultraloper bent of je in de toekomst graag de uitdaging aangaat: Ultra Runners’ Talk informeert en inspireert zowel de doorgewinterde kilometervreters als zij die na hun marathon klaar zijn voor een (nog) groter avontuur
Goed om te weten: de avond is volledig ten voordele van Music for Life. Terwijl je een schat aan informatie krijgt, draag je dus ook bij aan het goede doel! 
De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je hier alvast in om je plekje te reserveren. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?