2 schema’s voor DVV Antwerp 10 Miles: beginners & gevorderden

Op 23 april vindt de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon plaats. Running.be gidst je met twee schema's naar je gewenste eindtijd!

In ons novembernummer publiceerden we een schema van topcoach Paul Van Den Bosch (Energy Lab) waarmee je een goede basis kon leggen tijdens de donkerste maanden van het jaar. Met als doel: schitteren tijdens de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles op 23 april.

Met nog iets meer dan drie maanden te gaan is het stilaan tijd om toe te werken naar je persoonlijk tijdsdoel. En dus klopten wij opnieuw aan bij Van Den Bosch. Deze keer maakte hij een schema voor de lopers die een gemiddelde van 5 minuten per kilometer willen aanhouden en dus na 1u20 willen binnenkomen. Een mooi doel voor duizenden lopers die straks weer op Linkeroever zullen starten.

Uiteraard is de 10 Miles voor veel mensen ook hun eerste lange loopwedstrijd. Dan moet je al wat aangeboren talent hebben om 1u20 te lopen. 1u45 is realistischer. Ook voor die eindtijd maakte Van Den Bosch een schema. De schema’s beginnen volgende week en eindigen op de dag van de wedstrijd.

Beide schema’s vind je terug in het hart van ons januarinummer (lees: je kan het makkelijk uit het magazine halen en bijvoorbeeld tegen je koelkast plakken). Je vindt de schema’s hier ook digitaal.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?